Yürüyen merdivenlerde yuvarlanarak kavga ettiler

Yürüyen merdivenlerde yuvarlanarak kavga ettiler
Üsküdar'da bulunan Ünalan metro durağında 2 yolcu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu. Yürüyen merdivenlerde kavga eden yolcular yuvarlanmalarına rağmen birbirlerine saldırmaya devam etti.

Metro durağındaki ''pes'' dedirten kavga geçtiğimiz gün Üsküdar''da Ünalan metro durağında yaşandı. 2 yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Metro durağının yürüyen merdivenlerinde devam eden kavga, ilginç görüntülere de sahne oldu. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada iki taraf yürüyen merdivenlerde zorlu anlar yaşadı.

YUVARLANMALARINA RAĞMEN DEVAM ETTİLER

Yürüyen merdivenlerde yumruk yumruğa kavga eden şahıslar, merdivenlerde yuvarlandı. İki taraf da yuvarlanmalarına rağmen kavga etmekten vazgeçmeyerek birbirlerine saldırmaya devam etti. Yürüyen merdivenlerdeki diğer yolcular ise kavga edenleri zorlukla ayırmaya çalıştı.

Olay, metro durağındaki yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki kişinin yumruk yumruğa kavga edip merdivenlerde yuvarlandığı, diğer yolcuların ise kavgayı hayretle izlediği görülüyor.

Kaynak: İHA

İlgili Haberler