Üniversiteli kızlar voleybola doyurdu. Karşılaşmalar nefes kesti

Üniversiteli kızlar voleybola doyurdu. Karşılaşmalar nefes kesti
Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Spor Salonu bu kez üniversiteli kızların voleybol turnuvasına sahne oldu. 6 üniversitenin mücadele ettiği turnuvada Ankara Üniversitesi şampiyon oldu.

Voleybolda büyük başarılara imza atan ülkemiz, yetişen genç nesillerde de bu başarıları perçinleyecek. Üniversiteli kızların karşılaşmaları nefes kesti. Eskişehir yolundaki Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva 4 Nisanda başladı ve dün tamamlandı.

Turnuvaya Çankaya Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin kadın voleybol takımları katıldı.  

5 gün boyunca süren çekişmeli mücadele sonunda aralarında profesyonel sporcuların da bulunduğu Ankara Üniversitesi birinci oldu. İkinciliği Atılım Üniversitesi, 3''üncülüğü de TOBB Üniversitesi kazandı.

Çankaya kampüsünde 8 Nisanda tamamlanan müsabakalarda ilk üçe giren takımlara kupaları verilirken başarılı sporcular da madalya ile ödüllendirildiler.
Salonu dolduranlara adeta voleybol ziyafeti çeken üniversiteli kızlar performanslarıyla göz kamaştırdı.

İlgili Haberler