Ünlü astrolog süper Lig'de hangi İstanbul takımının şampiyon olacağını açıkladı

Ünlü astrolog süper Lig'de hangi İstanbul takımının şampiyon olacağını açıkladı
Astrolog Dolunay Karaca, "Beşiktaş'ın haritasına baktım. Balık Burcu olduğunu biliyorum. Jüpiter balık burcundayken; şans ve bereket, yılbaşı itibariyle Beşiktaş'a dönecektir. Beşiktaş, şampiyon olabilir" diye konuştu. Karaca "Trabzonspor'un haritasına hiç bakmadım" dedi.

Trabzonspor için bakın ne dedi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve Nilüfer Batur moderatörlüğünde yayınlanan "Her açıdan" programının bu haftaki konuğu ünlü astrolog Dolunay Karaca oldu.
Nilüfer Batur''un "Beşiktaş yöneticilerinden biri de yazmış. Beşiktaş bu sene şampiyon olur mu diye sormuş. Ne diyorsun" sorusunu yöneltti.

Karaca duraksamadan "3 büyüklerin haritasına baktım. Yükseleni nedir, burcu nedir diye. Trabzonspor''un haritasını hiç bilmiyorum. Jüpiter Balık Burcu''nda böyle bir tüyo verelim" dedi.

Geçen sene Beşiktaş''ın şampiyon olacağını bildiğini söyleyen Dolunay Karaca "Beşiktaş''ın şampiyonlukta şansı çok yüksek. Beşiktaş''ın balık burcu olduğunu da biliyorum. Jüpiter balık burcundayken; şans ve bereket, yılbaşı itibariyle Beşiktaş''a dönecektir. Beşiktaş, şampiyon olabilir" dedi.