Ünlü ekonomist Mustafa Sönmez’den görevden ayrılacak Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a sert tepki

Ünlü ekonomist Mustafa Sönmez’den görevden ayrılacak Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a sert tepki
Ünlü ekonomist Mustafa Sönmez, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın istifa edeceği yönündeki haberler sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “NEREYE HÜSEYİN AYDIN? DAHA KARPUZ KESECEYİDİK! Koca kamu bankalarını AKP bankası yapıp gitmekle bitmez hesap. Neler harcandı, neler dağıtıldı, kitaplara sığmaz. Beşli çetelere, Demirörenlere daha kime kime...” ifadelerini kullandı.

Ünlü ekonomist Mustafa Sönmez, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın istifa edeceği yönündeki haberler sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sönmez paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Nereye Hüseyin Aydın? Daha karpuz keseceyidik! Koca kamu bankalarını AKP bankası yapıp gitmekle bitmez hesap. Neler harcandı, neler dağıtıldı, kitaplara sığmaz. Beşli çetelere, Demirörenlere daha kime kime...

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın görevinden bugün (cuma) itibariyle görevinden de istifa edeceği öne sürüldü. İstifa haberini Ziraat Bankası''ndan üst düzey bir yetkili Paramedya.com.tr ''ye doğruladı. Hüseyin Aydın''ın istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını sunduğu da belirtiliyor.

İlgili Haberler