Ünlü futbolcu sevgilisini darp etti

Ünlü futbolcu sevgilisini darp etti
Boca Juniors’un yıldız futbolcusu Sebastian Villa’nın kız arkadaşı darp edildiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Arjantinli Daniela Cortes, Boca Juniors'un Kolombiyalı futbolcusu Sebastian Villa'nın kendisine şiddet uyguladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

“ARTIK DAYANAMIYORUM”

Villa'nın sevgilisi Daniela Cortes'in paylaştığı video sonrası Kolombiyalı futbolcuya tepki yağdı. Genç kadın, "Bunları paylaşmak zorundayım. Artık dayanamıyorum. 2 senedir beraberiz ve çok acı çektim. Belki değişir bekliyordum" dedi.

futbolcu-sevgilisi.jpg

“AİLEMİ TEHDİT EDİYOR”

Sebastian Villa'nın tehditlerini de kayda alan Daniela Cortes, "Beni sürekli tehdit ediyor. Ailemi tehdit ediyor" dedi. Cortes ayrıca sürekli aşağılandığını ve acı çektiğini aktardı. Genç kadın ailesinin yanına gitmesine izin verilmediğini ve çok korktuğunu vurguladı.

640xauto-1-002.jpg

SEBASTIAN VILLA'DAN AÇIKLAMA

Boca Juniorslu futbolcu, sevgilisi Daniela Cortes'e şiddet uyguladığı iddialarının doğru olmadığını, herhangi bir fiziksel şiddet ya da darp olmadığını, normal bir tartışma videosunun yayınlandığı aktardı.Villa, avukatlarla beraber bu suçlamalar için mahkemeye başvuracağını dile getirdi.

640xauto-029.jpg