Ünlü gazeteci 3,5 ay sonra 2. kez korona oldu. Telefon açıp söyledi. Türkiye'de yok denildi! Hani 6 ay koruyordu

Ünlü gazeteci 3,5 ay sonra 2. kez korona oldu. Telefon açıp söyledi. Türkiye'de yok denildi! Hani 6 ay koruyordu
Türkiye’de ikinci kez koronaya yakalananların sayılarındaki artış, akıllara “Acaba Türkiye’de de mutasyonlu virüs var mı?” sorusunu getirdi. Fahrettin Koca mutasyonlu virüsün Türkiye’de görülmediğini açıklasa da uzmanlar korona virüse ilk kez yakalananlarda oluşan antikorun 4 ila 6 ay arasında koruyucu olacağını söylüyor.

İngiltere korona virüste görülen mutasyon sonrası İtalya, Kanada, İsveç, Fransa, Lübnan, Almanya, Sinapur ve İsrail’de de bu virüs türüne rastlandığı açıklandı.

Türkiye’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mutasyonlu virüse rastlanmadığını ifade etti ancak ikinci kez koronaya yakalananların haberleri, akıllara “Acaba Türkiye’de de mutasyonlu virüs var mı?” sorusunu getirdi.
Uzmanlar korona virüse yakalanan kişilerin vücudunda oluşan antikorların kişiyi 4 ila 6 ay arasında koruyacağını belirtiyor.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI TEKRAR YAKALANDI
Korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, tedbir amaçlı tedavi altına alındı. 61 yaşındaki başkanın, özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Çebi, 14 Mayıs 2020 tarihinde de korona virüse yakalanmış ve yapılan tedavinin ardından iyileşmişti.

ÜNLÜ GAZETECİ DE İKİNCİ KEZ KORONA OLDU
Üç buçuk ay önce korona virüse yakalanan ve tedavisi sonrası iyileşen ünlü bir gazeteci de ikinci kez korona virüse yakalandı. Herkesle selfie çektirmesiyle ünlü gazeteci, yakınlarının bu haberden olumsuz etkileneceğini belirterek isminin açıklanmasını istemedi. Ancak kamuoyunu bilgilendirmek adına bu bilgiyi verme ihtiyacı duyduk.

BEŞİKTAŞLI YILDIZIN TESTİ DE İKİNCİ KEZ POZİTİF ÇIKTI
Beşiktaş’ın 19 yaşındaki yıldızı Ajdin Hasic de korona virüse iki kez yakalanmıştı. Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan testler neticesinde, daha önce testi pozitif sonuçlanmış, TFF Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde iki adet testte negatif sonuç alınan futbolcumuz Ajdin Hasic'te yeniden pozitif bulguya rastlanırken diğer testlerde negatif sonuç elde edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz Ajdin Hasic'in takip ve izolasyonuna ilgili protokoller gereğince derhal başlanmıştır." İfadelerine yer verilmişti.