Ünlü isimler sandık başında

Ünlü isimler sandık başında
Türkiye'de milyonlarca seçmen oy vermek için sandık başına gitti. Ünlü isimler de erken saatlerde sandığa giderek oylarını kullandı ve paylaşım da yaptı. Sezen Aksu, İrem Derici, Pınar Altuğ gibi isimler erkenden sandığa gidenler arasındaydı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Türkiye genelinde bugün saat 08.00'de başladı. Vatandaşlar saat 17.00'ye kadar oylarını kullanabilecek.

Seçim için ünlü isimler de sandığa gitti. Ünlü isimler sandığa oylarını atarken poz verip o anları da sosyal medyadan paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-05-14-101607.png

Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Beykoz'da kullandı. Aksu'nun hayranları okul çıkışında anneler gününü kutladı. Aksu, "Vatana millete hayırlı olsun, hep öyle denir ben de öyle diyeyim. Gerçekten öyle olsun "diye konuştu

728xauto-1.webp

Ferhat Göçer oyunu kullanıp "Oyumuzu kullandık… Huzurla, Türkiye Cumhuriyeti’nin güzel insanlarına yakışan bir süreç olması ümidiyle…" notuyla paylaşım yaptı.

728xauto-2.webp

İbrahim Büyükak oyunu kullandıktan sonra kızıyla zarfı sandığa attı.

ekran-goruntusu-2023-05-14-101839.png

Fedon da oyunu erken saatte kullandı. şarkıcı "Vatandaşlık görevi olarak oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun her şey çok güzel olacak" yazdı.

728xauto-4.webp

İclal Aydın da oyunu Urla'da kullandı.

1080xauto.webp

İrem Derici de oy kullandığı okuldan paylaşım yaptı.

1080xauto-1.webp

Derici sandık başından da oy paylaşımı yaptı.

1080xauto-2.webp

Pınar Altuğ Atacan da oy kullanmaya geldiği anları ''Görevimizi yapmaya geldik'' notuyla paylaştı