Ünlü komedyen Hasan Can Kaya neden Sinan Oğan’ı örnek aldığını anlattı salon yıkıldı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya neden Sinan Oğan’ı örnek aldığını anlattı salon yıkıldı
Konuşanlar programı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya, Pınar Sabancı’nın YouTube’da yayınlanan ‘Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?’ programına konuk oldu. Kaya’nın Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş’la ilgili esprileri izleyenleri kırdı geçirdi.

Lüks bir mekanda Pınar Sabancı ile karşılaşmasını anlatan Hasan Can Kaya şöyle konuştu:

“Benim hayattaki duruşum güçlünün yanında, mazlumun karşısında. Böyle bir duruşum var. Sinan Oğan’ı örnek alıyorum bu konuda.”

hasan3.jpg

Devamında ise ünlü komedyen, Sinan Oğan’ın ‘Cehennemin kapılarını kapatacağız’ sözlerine göndermede bulunarak, “Beraber yanalım mı?” dedi.

hasan2.jpg

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'la ilgili de bir anısını paylaşan Hasan Can Kaya, “Özgür Demirtaş’ı gördüm, bence Özgür Demirtaş memleket meselelerini o kadar kafaya takmıyor. Neden diyecek olursanız, adam o kadar genç gösteriyor ki belli ki çok arsız.” Kahkaha tufanı ve alkışların koptuğu o esnada Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti: “Özgür Demirtaş abi cildi bebeksi, bir buçuk saat ne kadar sağlıklı yaşadığından bahsetti. Evde ekonomiyi kimin yönettiğini sordum. ‘Eşim’ dedi. Bu adam Türkiye ekonomisini yönetmek istiyor. Belli ki onu da eşine soracaksın yani.” ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen, aynı zamanda kendisini izlemeye gelenler arasında olan Özgür Demirtaş’a sevgilerini iletmeyi ihmal etmedi. Programdaki bu anlar ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

İlgili Haberler