Ünlü şarkıcı gerçeği yıllar sonra öğrendi. ‘O kişinin ismi benimle mezara gider’

Ünlü şarkıcı gerçeği yıllar sonra öğrendi. ‘O kişinin ismi benimle mezara gider’
Şarkıcı Cenk Eren bir arkadaşının kendisine hediye ettiği kol saatinin sahte olduğunu yıllar sonra öğrendiğini açıkladı.

Mart ayında daha genç görünmek amacıyla yüz germe ameliyatı olan Cenk Eren, son halini Instagram hesabından “Nasıl olmuş? Artık sakal ve bıyık yok. Filtre de yok” notuyla paylaşmıştı. 58 yaşındaki şarkıcının bu paylaşımı büyük ilgi görmüştü.

nlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag.jpg

‘FAKE SAAT’ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Ancak Cenk Eren bu sefer “fake saat” paylaşımıyla gündeme geldi. Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahte olduğunu açıkladı. “10 sene sonra kayışını değiştireyim dedim çıktı bak ortaya…” diyerek sitem etti.

unlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag1.jpg

“BU SANA YAKIŞIR’ ARKADAŞIM DEMİŞ

Eren, takipçilerine şöyle seslendi: “‘Beni affet sana doğum günü hediyesi alamadım, bu sana yakışır arkadaşım’ diyerek, kolundaki saati çıkarıp koluma takan arkadaşın kullandığı bütün saatler fake midir? Yoksa o gün bu şovu(!) yapmak için özellikle mi fake saat takıp gelmiştir benim doğum günü davetime?”

unlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider.jpg

“İSMİ BENİMLE MEZARA GİDER”

Cenk Eren, kim olduğu merak edilen kişi için “Bir önceki postumda yazdığım olaydaki kişinin ismi benimle mezara gider, derdim kimseyi rezil etmek değil o kişinin bilmesi yeterli” ifadesini kullandı.

nlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag2.jpg

CENK EREN KİMDİR?

Cenk Eren, sahne adıyla tanınan Türk şarkıcıdır. Gerçek adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 3 Şubat 1966 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren dansa büyük bir ilgi duymuş ve liseden sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda dansçı olarak görev almıştır. Sahne adını, şair ve yazar Murathan Mungan’ın önerisiyle almıştır.

unlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag3.jpg

Müzik kariyerine Ankara’da gece kulüplerinde sahne alarak başlayan Cenk Eren, 1985 yılında Ankara Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosu’na katılmış, ancak sahne çalışmalarına daha fazla zaman ayırmak için buradan ayrılmıştır. Askerlik görevini İzmir Narlıdere’de yapmış ve sonrasında İstanbul’a taşınarak albüm çalışmalarına başlamıştır.

unlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag4.jpg

1995 yılında ilk albümü ‘Ve Cenk Eren’ ile müzik dünyasına adım atan sanatçı, bu albümle İstanbul’da pek çok gece kulübünde sahne almaya başlamıştır. Kariyeri boyunca birçok albüm yayınlamış ve çeşitli televizyon programları sunmuştur. Ayrıca, 2013 yılında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmış ve 5 yıl süren mahkeme sonucunda hapis cezasına çarptırılmıştır, ancak daha sonra serbest bırakılmıştır.

nlu-sarkici-gercegi-yillar-sonra-ogrendi-o-kisinin-ismi-benimle-mezara-gider-yenicag5.jpg

Cenk Eren, müzik tarzı olarak Arabesk, Arabesk-pop, Pop ve Türk Halk Müziği gibi çeşitli türlerde eserler sunmuştur ve Türkiye’nin tanınmış müzik figürlerinden biri haline gelmiştir.

İlgili Haberler