Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den tırmanışa geçen dolara beddua. Yine gündem oldu

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den tırmanışa geçen dolara beddua. Yine gündem oldu
Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden biri olan şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemde tırmanışa geçen dolar kuruna bedduada bulundu. Tilbe sosyal medyadan yaptığı paylaşımında doların artışına isyan etti ve "Her şey dolar üzeri TL olmasın, yazık TL paramıza arada kalmasın" ifadelerine yer verdi. Tilbe, bir diğer paylaşımında ise, "Doların Allah belasını versin" dedi.

Dolar/TL'deki yükselişe ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den tepki geldi. Tilbe sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan konuyla ilgili birçok paylaşım yaptı. Tilbe'nin ''Doların Allah belasını versin'' mesajı sosyal medyada ilgi gördü. Tilbe ''Ya da TL aradan kalksın dolar kullanalım her şey dolar üzeri TL olmasın yazık paramıza arada kalmasın'' önerisinde bulundu.

yildiz-yenicag.jpg2-20201107100140.jpg3-20201107100140.jpg

TL BASIYORSAK DOLAR DA BASARIZ! NEDİR YANİ"

Tibe Ağustos ayında yaptığı bir paylaşımda “TL basıyorsak dolar da basarız, nedir yani?” demişti. Tilbe üst üste yaptığı yeni paylaşımlarında dozu daha da yükselterek şu ifadelere yer verdi: Doların Allah belasını versin! Dolar yok olur İnşallah ve diğer bütün para birimleri, sadece TL. Ya da Tl aradan kalksın dolar kullanalım her şey dolar üzeri TL olmasın yazık TL paramıza arada kalmasın.