Ünlü şarkıcı Halsey'in konserini sel aldı, sahneyi kemirgenler bastı

Ünlü şarkıcı Halsey'in konserini sel aldı, sahneyi kemirgenler bastı
Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şarkıcı Halsey'in ABD, Marlyand'da vereceği konseri sel bastı.


Halsey''i sahnede izlemek için Maryland''de bulunan Merriweather Post Pavilion''u dolduran çok sayıda müzikseverin hevesi, bastıran çok güçlü sağanak yağış ve salonu basan sel nedeniyle yarıda kaldı. Kötü hava koşulları ve diğer yandan salonu dolduran su ve bunun teknik ekipmanla birleşerek yarattığı tehlike nedeniyle konser iptal edildi.

Şarkıcı Halsey''i sahnede izlemek için Maryland''de bulunan Merriweather Post Pavilion''u dolduran çok sayıda müziksever sanatçıyla buluşamadı.  Yoğun sağanak yağıştan kaçmak isteyen kemirgenlerin sahneye kaçmaya çalıştığı kaydedilirken görevliler tarafından tekmelenmeleri dikkat çekti.

Öte yandan sırılsıklam olan Halsey hayranları, hayal kırıklığı içinde salondan ayrılmak zorunda kaldı. Pop yıldızı iptal edilen konserin hemen sonrasında tweet atıp hayranlarıyla yeniden buluşma sözü verdi. Halsey, mesajında hayranlarına, "Bu gece birçok şey kontrolüm dışındaydı. Sizin güvenliğinizi seçtim" dedi.

Halsey''in konserinin yaklaştığı saatlerde Merriweather Post Pavilion''dan bir açıklama yapıldı ve konser ertelendi. Fakat iki saat sonra konser tamamen iptal edildi. Konser alanının yetkilileri, bilet ücretlerinin iadesi konusunda Halsey''in hayranlarını bilgilendirdi.

 

İlgili Haberler