Yasmin Erbil derin göğüs dekoltesiyle, Melis Sezen’e meydan okudu

Yasmin Erbil derin göğüs dekoltesiyle, Melis Sezen’e meydan okudu
Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, geçen aylarda katıldığı bir ödül törenine hem derin dekolteli kıyafeti hem de ödülü için kurduğu "Tutuyorum çünkü elimde şu an" cümlesiyle damga vurmuştu.

Mehmet Ali Erbil''in küçük kızı Yasmin Erbil ise sosyal medya hesabında yaptığı derin dekolteli paylaşımında Melis Sezen''in ödül konuşması ve kıyafetine göndermede bulundu.

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen güzel isim son paylaşımında Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen’e gönderme yaptı.

Ünlü oyuncu Melis Sezen, geçen aylarda bir ödül törenine katılmıştı. Gece için derin göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Sezen''in ödül konuşmasındaki "Tutuyorum çünkü elimde şu an" sözleri uzun süre gündem olmuştu.

İddialı pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Yasmin Erbil bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ancak güzel isim bu kez Melis Sezen’e göndermede bulundu.

 

Genç oyuncu Yasmin Erbil, derin göğüs dekolteli elbisesini "Tutuyorum çünkü elimde şu an dekoltem ve ben" notuyla yayınladı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa süre içinde Instagram''da hızla yayılarak gündem oldu.

YASMİN ERBİL''İN PAYLAŞIMLARI ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALIYOR..

İlgili Haberler