Ünlülerin kullandığı 9 güzellik hilesi

Ünlülerin kullandığı 9 güzellik hilesi
Dünyaca ünlü kadınların başvurduğu kırmızı halı hilelerini öğrenince çok şaşıracaksınız.

Kırmızı halı için hazırlık süreçleri son derece önemli ve uzun saatler alan bir uğraş. Günler öncesinde başlayan diyetler, saatler süren makyajlar, bitmek bilmeyen saç şekillendirme ve sonu gelmeyen provalar. Tüm bunlar kırmızı halıda kusursuz bir görünüm elde etmek için yapılır. Kırmızı halı kusursuzluğunu yaşamak için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

1. Deodorant lekeleri için çorap

Deodorantlar koyu renk kıyafetlerin üzerinde iz bırakabilir. Bu lekeleri hızlı bir şekilde temizlemek için naylon çorap kullanabilirsiniz. Hafifçe ovmanız yeterli.

2. Aynı anda iki korse

Kim Kardashian, şekillendirici korselere olan sevgisiyle biliniyor. Kimi zaman iki farklı korse giyen ünlü isim, en iyi görünümü bu şekilde elde ettiğini söylüyor.

3. Silikon göğüs ucu kapatıcı

Derin dekolteli ya da transparan kıyafetler giydiğinizde silikon kapatıcı kullanabilirsiniz. Ten rengi kapatıcılar çok sık kullanılsa da günümüzde desenli kapatıcılar bulmak da mümkün.

4. Elbiseler için antistatik sprey

Elbisenin bacaklarınıza yapışmasını önlemek için antistatik sprey kullanabilirsiniz. Özellikle de saten elbiselerde! Eğer elinizde antistatik sprey yoksa saç spreyini de deneyebilirsiniz.

5. Ter izleri için kağıt mendil

Kim koltuk altında deodorant ve ter izi olsun ister ki? İz oluşumunu engellemek için koltuk altınıza ince bir kağıt peçete yerleştirebilirsiniz. Tabii bir süre sonra çıkarmayı unutmamalısınız. 

6. Diz üstü çizmeler için plastik poşet

Uzun ve dar çizmeler giymek, sandığınızdan çok daha zor bir deneyim olabilir. Bu gibi durumlarda ayağınıza plastik poşet geçirebilirsiniz. Bu şekilde ayağınızın kolayca kayarak çizmenin içine girecektir.

7. Ayakkabılar için diş macunu

Stilistler, en etkileyici sonuçlar için ayakkabılarınızı diş macunuyla temizlemenizi öneriyor. Diş macununu sürdükten sonra nemli bir bezle silmeniz yeterli.

8. Kurdele

Stilist Micaela Erlanger, elbiselerin birçoğunun içerisine kurdele ekler. Bu sayede elbisenin bel kısmı şıkıştırılabilir, daha kıvrımlı bir görünüm elde edilebilir. Üstelik korselerden ve şekillendiricilerden çok daha rahat!

9. Etek için halka

Tüm gece uzun bir eteği tutmaya çalışmak sandığınızdan çok daha yorucudur. Pek çok modacı, elbiselere küçük halkalar ekler. Bu sayede ünlü isimler kırmızı halıda rahat rahat süzülebilir!