Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle kırmızı halıda boy gösterdi 74 yaşındaki Amerikalı aktör Richard Gere, 41 yaşındaki eşi Alejandra Silva ile Cuma günü Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında boy gösterdi.
Kırmızı halının güzellikleri. Doktorunuzla görüşmeden girmeyin Kırmızı halı merasimi, çoğu törenin en dikkat çekici magazin sosunun en yoğun olduğu yer olduğun da sanırım herkes hemfikirdir. Yıldız isimlerin milyar dolarlık elbiseleri ve üzerlerine giydikleri cesaret pelerini, kırmızı halı törenlerinin her zaman ilgi çekici bir fenomen olarak kalacağının garantisi. Bu galeride son yıllarda kırmızı halıda görünen en sıcak görüntülere ulaşacaksınız. Fakat önceden uyaralım doktorunuzla görüşmeden galeride gezmeniz kalıcı hasar bırakabilir...
Serenay Sarıkaya ülkemizi Amerika’da temsil edecek. 11 Nisan'da gidiyor Serenay Sarıkaya, GQ Yaratıcılık Ödülü’nün kazanan kişi olarak 11 Nisan’da Türkiye’yi temsil etmek için Amerika’ya gidecek.
Kurye kırmızı halıda podyum yürüyüşü yaptı, izleyenleri gülümsetti! Sipariş götürdüğü adreste bulunan kırmızı halıyı podyum gibi kullanarak eğlenceli bir yürüyüşe geçen kuryenin görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıyınca sosyal medyada hızla yayıldı
Menzil şeyhine kırmızı halılı ve güllü karşılama Menzil şeyhi lüks otomobilinden inerken kırmızı halılarla karşılandı. Cemaat mensupları ise lüks aracından inen Menzil şeyhine yine gül verdi.
Hazar Ergüçlü kırmızı halıya siyah kurdeleyle çıktı. Kıyafet tercihi şaşkınlık yarattı Dün gece yapılan Elle Style Awards ödül törenine damga vuran isimlerden biri de Hazar Ergüçlü oldu. Güzel oyuncu altına uzun bir etek giyerken, üst kısmına göğsünü kapatan bir kurdele tercih etti.
Cannes Film Festivali’ne damga vuran öpücük. Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas kızlarıyla kırmızı halıda Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas çifti, Cannes Film Festivali'nin açılışına kızları Carys Zeta Douglas ile birlikte katıldı. Hollywood'un ünlü ailesi, kırmızı halının en dikkat çeken isimlerinden oldu.
62 yıllık Oscar geleneği sona eriyor. Halı artık kırmızı değil Bu yıl 95'incisi gerçekleştirilecek olan Oscar Ödülleri'nde değişim, kırmızı halıdan başladı. 1961'den beri ünlü isimlerin yürüdüğü kırmızı halı artık kırmızı olmayacak.
BAFTA Ödülleri’nde deprem felaketi unutulmadı! Kırmızı halıdaki o detay dikkat çekti İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri bu yılki sahiplerini bulurken, ödül töreninde Türkiye’de yaşanan depremde hayatını kaybedenler anıldı.
Will Smith Oscar tokadından sonra ilk kez kırmızı halıya çıktı Hollywood yıldızı Will Smith, Oscar'daki tokat skandalından sonra ilk kez yeni filmi ‘Emancipation’ için kırmızı halıda boy gösterdi.
Meryem Uzerli Cannes'da kanatlandı! Kırmızı halıya kıyafetiyle damga vurdu 75. Cannes Film Festivali görkemli törenle kapılarını açtı. Ünlü yıldızlar şıklık yarışına girdikleri kırmızı halıda objektiflere poz verdi. Festivale ilk gün Türkiye'den Meryem Uzerli de katıldı. Uzerli kırmızı halıda yıldız isimlerle birlikte boy gösterdi.
Ünlülerin kullandığı 9 güzellik hilesi Dünyaca ünlü kadınların başvurduğu kırmızı halı hilelerini öğrenince çok şaşıracaksınız.
Camide protokol düzenine yasak Son zamanlarda camilerde düzenlenen törenlerde bazı siyasilere özel protokol oluşturulmasına yönelik uygulamalara gelen tepkiler üzerine Diyanet harekete geçti. Kurumdan 81 il müftülüğüne gönderilen yazıda "Cami adabına aykırı düzenlemelerden sakınılmalıdır." uyarısında bulunuldu.
İşte 2021 Emmy Ödülleri'nin en şıkları 73. Emmy Ödülleri dün gece Los Angeles'ta gerçekleşen törenle sahiplerine verildi. The Crown ve Ted Lasso dizilerinin ödülleri topladığı 2021 Emmy Ödülleri'nde kırmızı halı da şıklık yarışına sahne oldu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kırmızı halısının en dikkat çekici görünümleri....
Uluslararası çeteler sardı Cannes Film Festivali uluslararası suç şebekelerinin odak noktası haline geldi. Kırmızı halıdaki yıldızları gözlerine kestiren hırsızlar, Cannes'da oyuncuların kaldığı otellerin çalışanlarına rüşvet vererek mücevherlerini çalıyor.
THY Yönetim Kurulu Başkanı'na kırmızı halılı karşılama Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşinin İstanbul Havaalanında kırmızı halıyla karşılandığı görüntüler tartışma yarattı.