Usta sanatçı Zeki Çetin’in kırgın öldüğü ortaya çıktı

Usta sanatçı Zeki Çetin’in kırgın öldüğü ortaya çıktı
Korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Sanat Müziğinin usta sanatçısı Zeki Çetin’in kırgın bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Sanatçı son Facebook mesajında Youtube’da 6 ayda sadece 2 beğeni alan sanatçı İnci Çayırlı’nın konserini paylaşarak, “Kimse kusura bakmasın ama kedi köpek fotoğraflarına beğenilerine daha çok yer veren, kendi kültür varlıklarına sahip çıkmayan bir ülkenin sanatçısı olmak kadar acı bir durum olabilir mi? Yazıklar olsun verdiğimiz şu emeklere” ifadelerini kullanmı

Korona virüse yakalandıktan sonra duruma ağırlaşıp yoğun bakıma kaldırılan usta sanatçı Zeki Çetin, 81 yaşında hayatını kaybetti.

“SON MESAJINDA ÇOK ŞEY ANLATMIŞ”
Zeki Çetin’in Facebook sayfasındaki son mesajını paylaşan müzisyen sanatçı Alp Özeren, “Facebook sayfasındaki son mesajında, çok şey anlatmış bugün (09 Nisan 2021) vefat eden Büyük Usta; anlayabilenlere, timsah olmayabilenlere... Huzur içinde dinlensin” diye yazdı.

“YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİMİZ EMEKLERE”
Altı ayda sadece 2 beğeni alan Türk Sanat Müziği yorumcusu ve koro şefi İnci Çayırlı’nın konserine ilişkin videoyu paylaşan Zeki Çetin, “Ey büyük Türk Milleti, böyle bir müstesna konseri 2 kişi beğenmiş. 1 Haziran 2020’den bu yana. Amiyane olacak, kimse kusura bakmasın ama kedi köpek fotoğraflarına beğenilerine daha çok yer veren, kendi kültür varlıklarına sahip çıkmayan bir ülkenin sanatçısı olmak kadar acı bir durum olabilir mi? Yazıklar olsun verdiğimiz şu emeklere” ifadelerini kullanmıştı.

ZEKİ ÇETİN KİMDİR?
Karabük''te 17 Kasım 1940 tarihinde dünyaya gelen Zeki Çetin, 1968 yılında Hafta Sonu Gazetesi''nin Altın Ses Yarışması''nı kazanıp sanat dünyasına girdi. Sahne ve albüm çalışmaları yapan sanatçı, uzun yıllar işletmecilik yaparak ünlü isimleri de sahneye çıkarmıştı.

İlgili Haberler