Vedat Muriqi dev kulüplerin radarına girdi!

Vedat Muriqi dev kulüplerin radarına girdi!
Fenerbahçe’de kısa sürede takımın en önemli isimlerinden biri olmayı başaran Vedat Muriqi Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İngiliz ve İtalyan kulüpleri, golcü oyuncuyu Kosova-Çekya maçında izledi.

Fenerbahçe taraftarının kısa sürede sevgilisi haline gelen Vedat Muriqi, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Fenerbahçe ile 3 Süper Lig maçında 2 gol atan ve performansıyla alkış alan Vedat, Kosova'nın önceki gün Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği mücadelede de bir gol atarak maçın kahramanı oldu...

Çekya zaferinde önemli rol oynayan Vedat'ı Avrupa devleri de takip ettiriyor. Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre, Kosovalı golcüyü izlemek için Tottenham, Napoli, Fiorentina ve Lazio'nun Çekya maçına temsilci gönderdiği, bu kulüplerin hazırlanacak gözlemci raporlarına göre oyuncuyla ilgili harekete geçebileceği ifade edildi.

Vedat'ı bu sezon Rizespor'dan 3.5 milyon Euro'ya alan Fenerbahçe, oyuncuyu sezon sonuna kadar elden çıkarmayı düşünmüyor.

Yönetimin, çok astronomik bir teklif gelmemesi durumunda Kosovalı golcü ile gelecek yıl da çalışmayı planladığı gelen bilgiler arasında.