Vitor Pereira'nın kulübü Corinthians Fenerbahçelileri taklit etti

Vitor Pereira'nın kulübü Corinthians Fenerbahçelileri taklit etti
Fenerbahçe'den ayrılıp Brezilya ekibi Corinthians'ın başına geçen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, yeni kulübünde kendini sevdirdi.

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians, Ponte Preta takımını 5-0 mağlup etti. Corinthians takımı, karşılaşma sonrası kulübün Twitter hesabından teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili övgü dolu sözler paylaştı.

Yapılan paylaşımda, "Vitor Pereira ne diyorsa doğrudur. Vitor Pereira hata yaparsa onu affederim. Vitor Pereira''nın 100 hayranı varsa, onlardan biri de benim. Vitor Pereira''nın 1 hayranı varsa, o hayran benim." ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarlarının dikkatini çeken bu paylaşım, sezon başında Fenerbahçe''li taraftarların Pereira için söylediği "Vardır bir bildiği!" sloganını hatırlattı.

Bu sezon Vitor Pereira yönetiminde 17 lig maçına çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe yönetimi, Kadıköy''de 2-2 sona eren Beşiktaş derbisi sonrası Portekizli teknik adam ile yollarını ayırmıştı.

İlgili Haberler