Vladimir Petkovic'ten Fenerbahçe açıklaması

Vladimir Petkovic'ten Fenerbahçe açıklaması
İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkovic'e basın toplantısında Fenerbahçe sorusu soruldu. Deneyimli teknik adam, "Herhalde medyanın haberi yok, Fenerbahçe yeni bir teknik adam buldu" diye karşılık verdi.

Sporx''te yer alan habere göre, Euro 2020''de başarılı bir performans gösteren ancak çeyrek finalde İspanya''ya penaltılar sonucu elenen İsviçre''de Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, turnuvaya veda etmelerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HERHALDE MEDYANIN HABERİ YOK"

Basın toplantısında "Fenerbahçe''ye gidecek misin" şeklinde bir soru gelmesinin üzerine Petkovic, "Herhalde medyanın haberi yok, Fenerbahçe yeni bir teknik adam buldu. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor. Bir teknik adam olarak, kararları sadece ben vermiyorum" diye konuştu.

"BAĞLANTISI OLAN BANA ULAŞSIN"

Milli Takım''da devam edip etmeyeceği sorulan 57 yaşındaki hoca, "Birilerinin bağlantıları varsa bana ulaşabilir. Mail adresimi de veririm, sonunda belki komisyon da alabilir. Bazıları yüzde 20 alıyor, bazıları daha az" diyerek esprili bir yanıt verdi.

İsviçre, çeyrek finalde 120 dakikası 1-1 biten maçın sonunda İspanya''ya penaltılarda 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.