Vodafone Park'a Ersin ve Rıdvan akını! İki dev kulüp Kasımpaşa maçına geliyor

Vodafone Park'a Ersin ve Rıdvan akını! İki dev kulüp Kasımpaşa maçına geliyor
Serie A ve Premier Lig’den birçok ekibin temsilcisi, Beşiktaş'ın iki genç oyuncusu Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz için Kasımpaşa maçına gelecekler.

Beşiktaş forması altında başarılı maçlara imza atan ve takımın vazgeçilmezleri arasında bulunan iki ismi Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz''a Avrupa takımlarının yakın takibi sürüyor.

TRT Spor''da yer alan habere göre; Serie A ve Premier lig ekiplerinin temsilcilerinin, bu iki futbolcuyu Beşiktaş - Kasımpaşa maçında izlemek için Pazartesi günü Vodafone Park stadına olacağı öğrenildi.

ATALANTA VE TOTTENHAM RIDVAN İÇİN GELİYOR

Atalanta ve Tottenham''ın, özellikle Rıdvan Yılmaz ile ilgilendiği ifade edildi. 3-4-3 dizilimiyle mücadele eden her iki takım da 20 yaşındaki futbolcunun sergileyeceği performansını da yakından takip edecek.

CAN''IN BONSERVİSİ ALINACAK

Bu arada, Beşiktaş ve Schalke yöneticileri arasında Can Bozdoğan pazarlığı da sürüyor. Siyah beyazlılar, Valerien Ismael’in gelişinin ardından takımda daha fazla süre almaya başlayan genç futbolcunun bonservisini almayı planlıyor.

Yönetim, bu transferi 1 milyon avronun altında bir bonservis bedeliyle sonuçlandırmaya çalışıyor. 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 1 milyon 800 bin avroluk satın alma opsiyonu yer alıyor.

İlgili Haberler