Volkan Demirel, Emre Mor'a ne yaptığını açıkladı!

Volkan Demirel, Emre Mor'a ne yaptığını açıkladı!
Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Emre Mor'un grafiğini nasıl yükselttiğini anlattı.

Karagümrük''te Volkan Demirel''in göreve gelmesiyle birlikte Emre Mor''un forma hızla yükselmişti. Emre Mor, son Kayserispor maçında da 3 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Demirel, A Spor''a yaptığı açıklamada Emre Mor''la ilgili flaş ifadeler kullandı. Volkan Demirel, şunları söyledi:

- İlk önce samimi ilişki kurmaya çalıştık. Oyunculardan da iyi geri dönüşler alıyorum. 
- Emre Mor örneği var. Bu zamana gelene kadar kimse onun yeteneğini sorgulamadı ama Emre Mor''un mentöre ihtiyacı vardı. Biz de bunu doğru yaptık. 

- İlk geldiğimizde konuştuk, 4-5 futbolcuyla birlikte. Emre Mor''a kapasitesinin ne olduğunu anlattık. İlerleyen günlerde, çok daha uzun zamanları olduğunu söyledik. Belki önceki hocaları da yaptı ama benim bir ağabey gibi konuşmam. Ona mentörlük anlamında çok yardımcı oldu.

- Emre Mor, saha içerisinde hep bir hırçınlık profili vardı. Ama Emre Mor kendisine hırçın. Yapamadığı için hırçın. Ben bunu anlatmaya çalıştım. 

- Gaziantep maçıyla bir çıkışı var. Herkes son haftalardaki performansını konuşuyor. Bu hafta 3 gol attı ama 3 tane de gole engel oldu. Topun olmadığı anda da bakmak lazım. Neticesinde ondan çok güzel bir geri dönüş aldık.

- Emre Mor''un da A Milli Takım kadrosunda olmasını isterdim. Çünkü Emre''yle konuştuğumuzda bunu söylemiştim ben kendisine. Bir sonraki kadroda olacağını düşünüyorum. Emre başlangıçta da, sonda da size skor elde edebilir.