Volkan'dan Milli Takım açıklaması

Volkan'dan Milli Takım açıklaması
Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından Milli Takım'a alınmaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı kaleci, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Kara bulutları dağıttık herhalde. Futbol böyle, kötü başlarsınız ama her zaman kötü olacak diye bir şey yok. Bazen kaderinize mağlup olursunuz bazen de kaderinizi kendiniz çizersiniz. Biz de kendimizden memnun değildik. Yavaş yavaş kazandıkça daha iyi oluyoruz" dedi.

"KONUŞACAK ÇOK ŞEY VAR DA..."

Milli takıma alınmamasıyla ilgili olarak sert ifadeler kullanan Volkan Demirel, "Her Milli Takım zamanında bana soruların sorulması, hem bana, hem oradaki arkadaşlara saygısızlıktır. Galiba bir şeyleri yanlış yapıyorum. Bunları düşünmem lazım. Performansım kötü olabilir, tweet atmıyor olabilirim, aramıyor olabilirim, lobim yoktur... Kendimde suç arıyorum. Konuşacak çok şey var da, konuşursam yanlış konuşurum, dilimin ayarı yok. Kamuoyu zaten konuşuyor." ifadelerini kullandı.