Premier Lig'in yıldız futbolcusu evindeki kediye işkence etti! Skandal görüntülere büyük tepki yağıyor

Premier Lig'in yıldız futbolcusu evindeki kediye işkence etti! Skandal görüntülere büyük tepki yağıyor
West Ham United futbolcusu Kurt Zouma, evinde bulunan kediye adeta işkence etti. Skandal video sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Zouma hakkında soruşturma başlatıldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Kurt Zouma, insanlık dışı bir olayla gündeme geldi. Fransız futbolcu, evinde çektiği görüntülerde kedisine işkence etti.

Fransa Milli Takımı’nın oyuncusu, FA Cup’ta kazandıkları Kidderminster Harriers maçından bir gün sonra 2 milyon sterlin değerindeki evinde bir kediye işkence ederken görüntülendi.

Evdeki kediyi kovalarken kahkaha atan Zouma, yakaladığı kediyi acımasızca tekmeledi. Görüntüleri Zouma’nın kardeşi Yoan’ın çektiği öğrenilirken, videoda Zouma’nın kediyi mutfakta tekmeleyerek yere fırlattığı görülüyor.

İngiliz medyasında ortaya çıkan görüntülerde, 27 yaşındaki futbolcu kediye ayakkabı da fırlatıyor.

West Ham, kulübün ‘konuyla kendi içinde ilgileneceğini’ belirten bir açıklama yaparken, Zouma da çok üzgün olduğunu söyledi. Zouma yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yaptıklarım için özür dilemek istiyorum. Davranışım için hiçbir mazeretim yok, içtenlikle pişmanlık duyuyorum. Ayrıca videodan rahatsız olan herkese ne kadar derinden üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Herkesi temin ederim ki, iki kedimiz de gayet iyi ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyorlar ve el üstünde tutuluyorlar. Bu davranış bir daha olmayacak münferit bir olaydı.”

İngiliz ekibinin, Zouma''yı kadro dışı bırakmayı da düşündüğü belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Telegraph''ta yer alan habere göre; Kurt Zouma''ya kediye şiddet uyguladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Fransız futbolcu, 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

İlgili Haberler