Western Unitedlı Ben Garuccio'dan dillere destan bir gol! Akrep vuruşu ile harika attı

Western Unitedlı Ben Garuccio'dan dillere destan bir gol! Akrep vuruşu ile harika attı
Avustralya A-Ligi takımlarından Western United takımı, bu hafta karşılaştığı Western Sydney Wanderers ile oynadığı karşılaşmanın 68. dakikasında unutulmayacak bir gole imza atıldı. Avustralyalı futbolcu Ben Garuccio, akrep vuruşu golle izleyenleri mest etti.

Avustralya A-Ligi takımlarından Western United ile Western Sydney Wanderers takımları karşı karşıya geldi. 3-2 Western United galibiyetiyle sonuçlanan maçın 68.dakikasında harika bir gol atıldı.

Western United forması giyen ve maçta iki gol birden atan Ben Garuccio''nun akrep vuruşuyla attığı gol maça damgasını vurdu. Kolombiyalı efsane kaleci Rene Higuita ile özdeşleşen akrep vuruşuyla gelen bu gol, kısa sürede sosyal medyanın gündeme oturdu.

Söz konusu maçta lider Western United sahasında Western Sydney Wanderers''ı 3-2 mağlup etti.

Ben Garuccio, sol kanattan gelen ortayı akrep vuruşu ile gole çevirdi. Ben Garuccio, "Hayatımın geri kalanında hatırlayacağım bir an ????⚽????" notuyla golü paylaştı.

AKILLARA HIGUITA GELDİ

Bu gol, akıllara Kolombiyalı eski millî kaleci Rene Higuita geldi. Kendine has tarzıyla oynadığı döneme damga vuran Higuita, kaleye gelen bazı topları akrep vuruşuyla uzaklaştırmasıyla biliniyordu.