Whatsapp konuşmalarının başkaları tarafından okuduğundan şüphelenenler dikkat. İşte öğrenmenin yolu

Whatsapp konuşmalarının başkaları tarafından okuduğundan şüphelenenler dikkat. İşte öğrenmenin yolu
Whatsapp'ta konuşmalarının başkaları tarafından okuduğundan şüphelenenler için bunu öğrenmenin bir yolu var... İşte detayları...

Birisi tüm konuşmalarımızı WhatsApp''ta okuyor olabilir ve biz bunun farkında bile olmayabiliriz. Bu göründüğünden daha kolaydır ve yapılan yeni bir araştırmanın ortaya çıkardığı gibi çiftler, arkadaşlar v.s. arasında bu çok fazla yaşanan bir şeydir.

Teknolojioku.com''un haberine göre, herhangi biri tarafından WhatsApp mesajlarınızın okunup okunmadığını çok kolay bir yoldan öğrenebilirsiniz.

Aslında, birinin WhatsApp’ının nasıl gözetleneceği internette popüler bir terim olmuş. Bunun nedeni, bazı insanların eşlerinin kiminle bu kadar çok konuştuğunu öğrenmek istemeleri, arkadaşlarından kimin kiminle ne yazıştığını öğrenmek istemeleri ancak bunu soramamaları. Bu amaçla, uygulamaları yükler veya WhatsApp Web üzerinden bunu öğrenmeye çalışırlar.

WhatsApp''ın bir akıllı telefon kullanıyormuşuz gibi konuşmamızı sağlayan bir bilgisayar istemcisine sahip olduğunu biliyorsunuz. Dolayısı ile casusluk yapabilmenizi gerektiren tek şey, bir QR kodunu okutmak için ilgili akıllı telefondur ve o andan itibaren, diğer kişi fark etmeden konuşmaları takip edebilir.. Böylece bilgisayarda kim varsa konuşmayı takip edebilir.

Ancak, birinin konuşmalarınızı takip ettiğinden şüpheleniyorsanız, öğrenmenin çok daha basit bir yolu vardır. Tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açmak ve ardından WhatsApp Web / Masaüstü''ne gitmek.

Orada ve çok basit bir şekilde WhatsApp''ınıza kimin giriş yaptığını görebilirsiniz. Hepsi bu kadar.

İlgili Haberler