Whatsapp'tan kullanıcılarını sevindirecek özellik

Whatsapp'tan kullanıcılarını sevindirecek özellik
Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özelliğini kullanıcılarına duyurdu. Şirket CEO'su Will Cathcart, kullanıcıların aynı hesabı birden fazla cihazda kullanabileceğini ve iPad desteğinin geleceğini açıkladı.

Şirketten açıklama geldi

NTV''de yer alan habere göre, WhatsApp CEO''su Will Cathcart, uygulama sızıntılarıyla bilinen WA-BetaInfo''ya önemli açıklamalar yaptı. CEO Cathcart, tek bir hesabın dört ayrı cihazda kullanılabileceğinin müjdesini verdi.

ÇOKLU CİHAZ DESTEĞİ GELİYOR

Çoklu cihaz desteğinin yakında hayata geçirileceğini açıklayan WhatsApp başkanı Will Cathcart, kullanıcıların bir hesaba dört cihaza kadar bağlanabileceğini söyledi. Şirket ayrıca, iPad için özel bir WhatsApp uygulaması sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Geçen yıl mesajlara yedi günlük bir zamanlayıcı ayarlama (kaybolma modu) özelliğini sunan anlık mesajlaşma servisi, şimdi bu özelliği, kullanıcıların yalnızca bir kez görüntülenebilen resim ve videoları paylaşmasına izin verecek şekilde genişletecek. Yani bu özellik, aslında Instagram''ın direkt mesajlaşma kısmındaki medya paylaşımına benzeyecek.

IPAD İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR

WhatsApp''ın, şuanda iPad''lerde kullanılmadığını, şirketin bir iPad uygulaması üzerinde de çalıştığı aktarıldı.

HEM TELEFON HEM TABLETTE KULLANILACAK

Farklı cihaz desteği de düşünüldüğünde WhatsApp hesabınızı ayrı bir telefon numarasına ihtiyaç duymadan hem telefon hem tablet hem masaüstünde kullanabileceksiniz.

 

İlgili Haberler