Wolverhampton Manchester United canlı izle Wolves MANU şifresiz S Sport canlı maç izle

Wolverhampton Manchester United canlı izle Wolves MANU şifresiz S Sport canlı maç izle
Wolverhampton Manchester United maçı şifresiz canlı izlemek için taraftarlar arayışta. İngiltere Premier Ligi 3. hafta maçında Wolverhampton ile Manchester United karşı karşıya. Wolves MANU maçı canlı yayınla S Sport kanalında.

Wolverhampton Manchester United maçını canlı izlemek için taraftarlar S Sport platformuna akın ediyor. 29 Ağustos 2021 Pazar akşamında Molineux Ground’da oynanacak olan Wolverhampton Manchester United maçı saat 18.30’dan itibaren S Sport ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Lige ilk iki haftada aldığı 1-0’lık yenilgilerle başlayan Wolverhampton sahasında ağırlayacağı formda ekiplerden Manchester United karşısında puan ya da puanlar kovalayacak. İlk haftada sahasında Leeds United’ı 5-1 ile geçen MANU ise geçen hafta deplasmanda Southampton’la 1-1 berabere kalmıştı.

Son olarak hafta içinde eski oyuncusu Portekizli yıldız Ronaldo’yu kadrosuna katan Manchester United bu maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Futbol severler S Sport kanalını; TV+, D Smart GO, Tivibu GO, Vodafone TV, Blu TV ve F1 TV Pro kanallarından da ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Tarih: 29 Ağustos 2021 Pazar
Saat: 18.30
Yayın: S Sport