Xiaomi 12 serisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Xiaomi 12 serisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin önümüzdeki günlerde tanıtmaya hazırlandığı amiral gemisi Xiaomi 12 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Xiaomi 12 serisi amiral gemisi akıllı telefonların 12 Aralık''ta piyasaya sürüleceğini zaten bildirmiştik ve şimdi yeni cihazlarla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

Donanimhaber''den Uğur Seven''in haberine göre; Yeni bir sızıntıya göre, Xiaomi 12 serisi akıllı telefonlar bir NFC modülü, yüksek kaliteli stereo hoparlörler, bir kızılötesi bağlantı noktası ve geliştirilmiş bir titreşim motoru ile donatılacak. Serideki neredeyse tüm cihazların, amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 1''e dayanacağı belirtilirken, yalnızca Xiaomi 12X olarak adlandırılan en kompakt modelin, Snapdragon 870 işlemciyle gelmesi bekleniyor.

Xiaomi 12 serisi, E5 Amoled ekranla gelecek

Akıllı telefonların, 50 megapiksel görüntü sensörüne ve optik görüntü sabitleme sistemine sahip bir ana kameraya sahip olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca ultra geniş açılı bir lens ve makro çekim için bir modül ile de donatılacaklar.

Ayrıca yeni cihazlar, Samsung''un yeni nesil 120 Hz yenileme hızına sahip E5 kavisli AMOLED paneli ve 67 watt şarj kapasitesine sahip 5000 mAh pil ile gelecekler. Ancak akıllı telefonlarda 3,5 mm kulaklık girişi olmayacak.  

İlgili Haberler