Xiaomi'nin tablet hatası

Xiaomi'nin tablet hatası
Xiaomi yanlışlıkla yeni çıkarılacak olan tabletlerinin listesini yayınladı. Kullanıcılarına Pad 5, Pad 5 Pro, Redmi Pad 5G ve diğerleri olmak üzere dört seçenek sundu.

ShiftDelete''de yer alan habere göre; Xiaomi, geçtiğimiz yıl Pad 5 serisini piyasaya sürdü. Daha sonra serinin standart modelini küresel pazarlara da getiren üretici, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldı. Hatta tablet, satışa çıktığı ilk 10 dakika içerisinde belirlenen stokları tüketerek ilginç bir başarıya imza attı.

Henüz Apple ve Samsung seviyesinde olmasa da bu alanda yükselmeyi hedefleyen Xiaomi, önümüzdeki aylarda Redmi Pad 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde MIUI Çin forumunda ülkedeki MIUI 13 Magic Sharing hizmetinin en son güncellemesi hakkında geri bildirim toplamak için bir anket başlattı.

Bu noktada katılımcılara hangi tableti kullandıklarını da soran Xiaomi; Pad 5, Pad 5 Pro, Redmi Pad 5G ve diğerleri olmak üzere dört seçenek sundu. Tabii Redmi Pad 5G, henüz tanıtılmadığı için şirketin bu cihazı ”yanlışlıkla” listelediği ya da yakında tanıtacağı için kullanıcılara ufak bir ipucu verdiği iddialarına neden oldu.

İlgili Haberler