Sertab Erener gelen tepkiler sonrası açıklama yaptı! Antalya konserini yarıda kesmişti

Sertab Erener gelen tepkiler sonrası açıklama yaptı! Antalya konserini yarıda kesmişti
Sertab Erener önceki akşam Antalya’da sevenleriyle buluştu. Fakat aniden bastıran yağmur nedeniyle Sertab Erener, sahneyi terk etti. Gelen tepkilerin ardından Sertab Erener sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.

Konser maratonuna farklı şehirlerde devam eden sevilen şarkıcı Sertab Erener son olarak önceki akşam Antalya Açıkhava Tiyatrosu''nda sahne aldı.

Sertab Erener konserin ilerleyen dakikalarında yağmur yağmaya başlayınca sahneden inmek durumunda kaldı. Konserini yarıda kesen Erener''i dinlemeye gelen hayranları tepki gösterdi.

Konserin ilerleyen dakikalarında aniden bastıran yağmur nedeniyle konserini erken sonlandıran Sertab Erener gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak, sahnede kalmaya devam ettiğinde oluşabilecek ihtimalleri sıraladı.

Erener konu ile ilgili yaptığı paylaşımında, ''Bir sonraki konserde acısını çıkartacağız'' dedi ve şunları yazdı: ''''Aman kablolar ıslandı, elektrik çarpma tehlikesi var dediler. Biriken yağmur suları tavanı yıkabilir dediler. Son iki şarkımızı çalamadan indik sahneden. Ama bir sonraki konserde acısını çıkartacağız kesin!! Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim Antalya''''

İlgili Haberler