Yancı medyacılar neden sessiz? Açıklayın mal varlığınızı: Kimin nesi varsa ortaya çıksın!

Yancı medyacılar neden sessiz? Açıklayın mal varlığınızı: Kimin nesi varsa ortaya çıksın!
Yeniçağ, medya mensuplarına yaptığı mal varlıklarını açıklama çağrısını sürdürüyor. Yaptığımız çağrıya rağmen bazı "yıldız" gazetecilerin sükut ikrardandır atasözüne atıf yapar gibi sessizliğini koruyor...

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Yeniçağ'ın gazetecilerin mal varlıklarını açıklaması için yaptığı çağrı 3. gününde...

Türkiye'de bazı yazarların, gazetecilerin yalı sahibi, onlarca rezidans sahibi, çiftlik, lüks tekne veya yelkenli vs sahipleri olduğu kamuoyunun malumu... Ancak "Gazeteciler bu kadar çok parayı kazanabilir mi?" sorusu halen yanıtsız!

Peki yancı medyacılar neden sessiz?  Korkuları ne? En karlı ticaretin ne olduğunun ortaya çıkacak olmsaı mı? Açıklayın mal varlığınızı ki, Ballı Hasan'ın böreğinden daha ballı maaşlarınız olmadığına göre, en karlı ticaretin adını koyalım! 

Öğrenelim, en karlı ticaret Atatürk ticareti mi, yoksa etliye sütlüye dokunmadan veya da siyaset kurumuna yandaşlık yaparak gazetecilik pozları vermek mi? Böylelikle ticaret erbabı gazetecileri de görelim!

Yine soruyoruz, o "yıldız" gazetecilerin mal varlığını açıklamama nedeni, sükutun ikrardan gelmesi midir? 

Ve www.yenicaggazetesi.com.tr olarak yaptığımız çağrıyı yineliyoruz;

Nereden buldunuz, nereden kazandınız açıklayın...
Bu kadar basit, medya yöneticileri ve köşe yazarları mal varlıklarını açıklasın, hatta nasıl kazandıklarını tek tek izah etsinler.. 
Böylece halk, gerçeği bilsin...
Her gazetecinin nesi  var,  bu parayı nasıl kazanmış,  ne kadar maaş alıyor...?

 

 

 

 

İlgili Haberler