Yapı Kredi'den rekor promosyon

Yapı Kredi'den rekor promosyon
Yapı Kredi Bankası emekli promosyonunda güncellemeye gitti.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasında bazı yenilemeler yapıldığı bildirildi. Bu kapsamda emeklilerin maaş promosyonlarında yapılan artış ile Yapı Kredi Bankası daha fazla sayıda emekli müşteriye ulaşmayı hedefliyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere maaş promosyonunun yanında ek promosyon ödemeleri de yapılıyor. Bu ek promosyon ödemeleri de bir şarta bağlı oluyor. Şartları yerine getiren emekliler o ödemeleri alma hakkı elde ediyorlar. Böylece alınan toplam maaş promosyonu ödemesi 9.500 TL’yi buluyor.

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonlarını emeklinin maaş miktarına göre belirliyor. Buna göre emeklinin bir aylık net geliri 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

500 TL EK PROMOSYON

Emeklilere Yapı kredi Bankası ek promosyon ödemesi de yaparken bunun şartı da açıklandı. Buna göre emekli müşteri maaş promosyonu kampanyasından yararlandıktan sonra 60 gün içerisinde iki adet otomatik fatura ödeme talimatı verirse 500 TL ek promosyon alma hakkı elde ediyor.

Bir başka ek promosyon ise kredi kartı şartı ile veriliyor. Emekli müşteri Yapı Kredi Bankası’ndan alacağı kredi kartından 500 TL harcama yaptığında 1.000 TL daha ek promosyon ödemesi alıyor. Ayrıca en az 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanıldığında 500 TL daha ek promosyon veriliyor. Toplam ek promosyon ödülü ise 2.000 TL oluyor. Maaş promosyonu eklendiğinde emekliye yapılan toplam ödeme 9.500 TL oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.