Yasak Elma 25. bölüm fragmanı! Yıldız ile Kemal anlaşıyor

Yasak Elma 25. bölüm fragmanı! Yıldız ile Kemal anlaşıyor
Yasak Elma 25. bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenirken FOX TV tarafından yayınlandı. Zehra Yıldız'a Kemal'in kendisini sevdiğini ve onunla evleneceğini söylüyor. Bu sözlerin ardından Yıldız Kemal'in yanına gidiyor.

Yasak Elma 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Entrikaların bol olduğu dizinin yeni bölümü de izleyenleri şimdiden heyecanlandı. Yasak Elma 25. bölüm 2. fragmanında sarhoş olan Zehra, Yıldız'ı karşısına alıp Kemal'in kendisini sevdiğini ve onunla evleneceğini söylüyor. Yıldız ise Zehra'nın bu sözlerinin ardından Kemal'in yanına gidiyor ve 'Ne istiyorsan yapacağım' diyor. Onun öncesinde ise Ende Kemal ile bir anlaşma yapıyor. Daha sonra Zeynep'i arayarak, 'Tebrikler Zeynepcim yuva yıkanlar kervanına sen de katıldın' diyerek işleri iyice kızıştırtırıyor.

YASAK ELMA 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Pazartesi gecelerinin en çok izlenen dizisi Yasak Elma 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İzlemek için yukarıdaki video butonuna tıklayarak kesintisiz bakabilirsiniz.
ender.png

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NE OLDU

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci ve Şafak Pekdemir'in aldığı Yasak Elma son bölümünde Halit’le ilgili gerçeği öğrenmek Alihan’a büyük bir yıkım olur. Yıllardır içinde büyüttüğü intikamını alabilmek için hemen harekete geçer. Zeynep, Alihan’daki ani değişikleri anlayarak ne olduğunu çözmeye ve onu kaybetmemeye çalışır.  Asuman’ın eve gelişi ev halkı tarafından hoş karşılanmazken, Yıldız hamilelik oyununu nereye kadar götürebileceğini düşünüp, krizi fırsata çevirmenin yollarını arar.