Yasak Elma 39. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yasak Elma 39. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde ne oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Erim’i havaalanında karşılayan Ender karşısında şirketin yeni CEO'su Kaya'yı görünce şok geçirir. Çünkü Kaya Ender'in Halit’ten önceki sevgilisidir. Erim ile olan yakınlığı onu kızdırır. Bu arada Asuman Mustafa'yı bıçaklamıştır ve Yıldız'dan yardım ister. Yıldız Halit ile beraber Bursa'ya annesinin yanına gider. Halit Mustafa'nın yanına giderek onunla Asuman’dan şikâyetçi olmamasını ister. Mustafa Yıldız'ın babası olduğu gerçeğini Halit'e söyler. Bu gerçek karşısında hali çok şaşırır ama durumu düzeltmeye çalışır. Asuman adli kontrol şartıyla salı verilir ve İstanbul'a Zeynep'in düğününe gelir. Mustafa bir süre durumu idare ederek Halit'in istediklerini razı gelir. Bu arada Yıldız annesinden babasının Mustafa olduğunu öğrenir ve çok kızar. Dündar ve Zeynep düğün günü salona gelirler Zeynep'in kafası çok karışık tır. Beklenmedik anda Alihan Amerika'ya gitmeden önce Zeynep'le vedalaşmaya gelir. Aralarında geçen duygusal konuşma sonunda Alihan havaalanına gider. Ama Zeynep pişmanlık duyarak Dündar'a bir not bırakarak Alihan'ın peşinden gider. Ve sonunda birbirlerine kavuşurlar.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yasak Elma dizisinin 39. bölüm 2. fragman yayınlandı. Diziye Kaya karakterinden sonra dizinin seyrini değiştirecek yeni bir karakter daha girecek. Kaya’nın gelmesi ile Ender’in huzurluğu başlamıştı. Daha önceden sevgili olan Kaya’dan Ender’in sakladığı büyük sır ne? Fragmanda, Kaya ile Ender’in sevgili oldukları ve Ender’in hamile olduğu tarihi bilen kişinin gelmesi ile Ender’in huzursuzluğu iyice büyüyor. Öte yandan, Mustafa Zeynep’in evini buluyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Yasak Elma 39. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.