Yasak Elma Canan kimdir, gerçek adı nedir?

Yasak Elma Canan kimdir, gerçek adı nedir?
Yasak Elma Canan kimdir? Yasak Elma dizisinin 5. sezonunda Canan karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğu merak edilmekte. Peki, Yasak Elma Canan gerçek adı nedir?

Yasak Elma Canan kimdir sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Yasak Elma dizisinin 5. sezonunda Canan karakteri ile karşımıza Kumru’nın en yakın arkadaşı olarak çıkacak.

Yasak Elma Canan kimdir?

Yasak Elma dizisinde Canan karakteri Yasmin Erbil’dir. Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin en yakın arkadaşı yeni sezonda Canan karakteri ile Yasmin Erbil hayat verecektir.

Yasmin Erbil kimdir?

2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen ve Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızı olan Yasmin Erbil, “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Sezin Erbil ve Ali Sadi Erbil adında iki kardeşi olan Yasmin, Saint Benoit Fransız Kız Lisesinde eğitim almıştır.

Bazı reklam filmlerinin yüzü olan Yasmin Erbil, 3 Kasım 2017’de vizyona giren filminde Rıza Kocaoğlu, Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir ile çalışmıştır.

Yasmin Erbil, İnstagram’da @yasminerbil hesabını kullanmaktadır.