Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dün gece merakla beklenen Yasak Elma 34. bölümü ile ekranlara geldi. Peki, son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ender, Yıldiz’ı elindeki ses kayıtlarını Halit'e dinletmekle tehdit eder. Yıldız bu konuda Dündar'dan yardım ister. Dündar Ender’in telefonunu birilerinin yardımıyla çaldırır. Ender’de panik olmuştur Artık Yıldız’ı tehdit etmek için elinde bir kanıt kalmamıştır. O da Caner'den Dündar aracılığı ile telefonunu bulunmasını ister. Dündar bu durumu Yıldız'a söylese de Yıldız onu bir şekilde ikna eder ve telefonu alır. Fakat kayıtları yok ederken telefonunu karıştırdığın da Ender'in Alihan’la olan yatak görüntüleri ile karşılaşır. Sonuçta yine Ender’in dediği olmuştur ve Yıldız Zeynep'i, Alihan'la Ender'in evliliğin gerçek olduğuna ikna etmek mecburiyetinde kalır. Bu arada Erim’in başı yine kötü arkadaşları nedeniyle belaya girer. Halit, Erim’i yine karakoldan toplamak zorunda kalır buna çok kızar ve Erim’i eğitiminin tamamlaması için yurt dışına gönderme kararı alır. Ender buna karşı çıksa da başarılı olamaz, Erim yurt dışına doğru yola çıkar. Bu arada Alihan Ender’le yaşadıklarına bir türlü akıl erdirememektedir. Zeynep'ten bir süre uzak kalma kararı alır. Dündar ise Zeynep'e olan ilgisi giderek artmakta ve bunu saklamaya çalışmaktadır. Ender bir yandan da Kemal'i Yıldız’a karşı kışkırtmaktadır. Yeni spor hocası ile aralarında bir şey olduğunu ima etmektedir. Yıldız çok üzgün olsa da Zeynep'e Alihan'ın Ender ile evliliğinin gerçek olabileceğini söylemek zorunda kalır. Bunu duyan Zeynep Dündar'a onunla evlenmek istediğini söyler. Kemal ise Yıldız’ı kıskandığı için konuşmak ister ve odasına girer. Bu arada onları Lila görür.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Lila, Yıldız'ın odasında Kemal’i gördüğünü annesine söyler. Olay Halit'in kulağına kadar gider. Yıldız Kemal’i evden uzaklaştırmanın yollarını arar. Ender ise Kemal’i Yıldız’a musallat etme çabalarına devam eder.