Yasak Elma’nın 72. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yasak Elma'ya sürpriz oyuncu!

Yasak Elma’nın 72. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yasak Elma'ya sürpriz oyuncu!
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elma’nın 72. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Halit yeniden zengin mi oluyor?

Yasak Elma, 72.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elmanın 72.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Yasak Elma dizisinde yaşananlar ve 72.bölüm 2.fragmanı haberimizin detayında…

YASAK ELMA 71. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Halit’in iflas etmesinden sonra Zehra, Lila ve Erim yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışırken Yıldız yeni hayata ayak uyduramaz. Şahika ise kocası Nadir’i zehirler ve holdingin başına geçer. Zenginleşen Şahika ise Ender’in yeni hedefi haline gelir.

YASAK ELMA 72.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yıldız iş yerine gidip sunum dosyasını patronuna sunuyor. Ancak yeni patronu karşısında şaşkına dönüyor. Halit ise borsada kağıtlarının kazandığını öğreniyor. Ancak bunu kimseye söylememe kararı alıyor. Acaba Halit’in planı ne? Diziye katılan sürpriz isim ise merak konusu oldu. 

DİZİNİN  KONUSU

Talat Bulut, Şevval Şam, Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi de Şahika ve Leyla, Yıldız ve Halit’i ayırmak için iş birliği yapar. Planın başarılı olmasından sonra ise Şahika ve Leyla birbirine düşer.