İşte mucizevi içecekler. Yaza fit girin. İncecik bele sahip olun

İşte mucizevi içecekler. Yaza fit girin. İncecik bele sahip olun
Yaza fit girmek isteyenler fakat spor yaparak zayıflamaya vakit bulamayanlar için tüketebileceğiniz 7 mucizevi içecek dikkat çekti. İşte, düzenli tüketildiğinde sağlıklı zayıflatan 7 içecek…

TV100’ün haberine göre; 7 mucizevi içecekle yaza fit gireceksiniz.

İşte o içecekler:

1. SU

Kesinlikle tüketmemiz gereken yaşam kaynağımız su, bilindiği üzere en hızlı yakan yakan içeceklerden biridir. Özellikle yaz günlerinde 2,5-3 litre su tüketilmesi önerilir. Vücudumuz yazın aşırı terlemeden dolayı suya ihtiyaç duyar. Bunun yerine başka içecekler tüketmek, sağlığınız açısından iyi değildir. Su içmeyi unutanların hatırlatma amaçlı alarm kurmaları önerilmektedir. Su içmeyi sevmeyenlerin ise suyun içine az miktarda limon sıkarak ya da hafif malzemelerle detoks suyu hazırlayarak tüketmeleri tavsiye edilir.

2. ELMA SİRKESİ

Tadın herkes sevmese de buzdolabınızdan eksik etmemeniz gereken en önemli içeceklerden biri de elma sirkesidir. Ekşi bir tadı olan elma sirkesini salatalarınızda, turşunun içinde tüketebilirsiniz.

3. YEŞİL ÇAY

Yeşil çayın zayıflamak isteyenlerin en çok tükettiği içeceklerin başında geldiğini çoğumuz bilyordur. İçindeki kafein ve kateşin adlı maddeler metabolizmayı hızlandırır ve sindirimi güçlendirir. Her gün bir fincan yeşil çay tüketmeniz sağlıklı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olur ve kısa sürede fit bir vücuda sahip olursunuz.

4. SİYAH ÇAY

Zaten Türk milletinin mutfağından çoğunlukla eksik etmediği, bir diğer zayıflatan çay ise siyah çaydır. Siyah çay, vücutta yer alan ve kilo kaybını destekleyen lipaz enziminin gelişmesine katkı sağlar. Ayrıca siyah çayı abartmamak şartıyla istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Fazla demli tüketmemeniz önerilir.

5. ZENCEFİL ÇAYI

Keskin ve acı bir tada sahip olan zencefil, çok tüketilmeyen bir yiyecektir. Fakat bilindiği gibi zencefilin de çayının da zayıflama için etkisi oldukça yüksektir. Zencefi vücut ısısını artırır ve yağların yakımı konusunda metabolizmayı artırır. Kısa sürede zayıflamak için zencefil çayını hayatınızdan eksik etmemeniz önerilir.

6. KAHVE

Özellikle zayıflamak için kahve çeşitlerinden Türk kahvesinin ne denli etkili olduğu bilinmektedir. Kahve, içerisinde kafein barındırdığından aşırı tüketilmemek koşuluyla her sabah mutlaka tüketilmesi önerilir. Şekersiz tüketildiği takdirde metabolizmayı hızlandıran kahve yağ yakımı konusunda oldukça etkilidir.

7. KARBONATLI SU

Yine çok sık tercih edilmemekle birlikte, karbonatlı su tüketildiğinde vücudun PH seviyesini yükseltir ve bu da metabolizma ve sindirim sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar. Doğal olarak karbonatlı su, zayıflama konusunda oldukça başarılı bir içecektir. Düzenli tüketenler 1 ay içerisinde 4-6 kilo verdiğini söylemektedir. Kullanımını abartmamak gerekir, geniş zamanlara yayılmalıdır.

İlgili Haberler