YDS 3 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

YDS 3 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Bugün YDS/3 sınavı gerçekleştirildi. Peki, YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Sınav soru kitapçığı ve soru cevapları da binlerce öğrencinin merak konusu oldu. YDS sınavı kolay mıydı, zor muydu. ÖSYM tarih verdi

YDS/3 2018 sınavı milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Peki YDS 2018 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınavda çıkan sorular, tartışmalı sorular var mı? Hangi sorularda zorluk çekildir? Soru cevapları ne zaman saat kaçta yayınlanacak? YDS sınavı zor muydu, kolay mıydı? Yorumlar nasıl... Akademik kariyer düşüncesi olan binlerce kişinin merak ettiği detaylar haberimizde olacak. Her sınav da olduğu gibi yine bu sınavda da  ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (YDS) geç kalan öğrenciler, salona alınmadı.15 dakika kuralının uygulandığı YDS/3 sınavı saat 10:15'te başladı. 2018 YDS/3 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ile ilgili ayrıntılar.

YDS 3 2018 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

YDS/3 bugün 02 Aralık 2018'de gerçekleştişritildi. Sınav sonuçları 25 Aralık 2018'de açıklanacağı duyuruldu. Sonuçlara açıklanır açıklanmaz ÖSYM'nin resmi internet sayfasından ya da yenicaggazetesi.com.tr adresi üzerinden öğrenebileceksiniz.

YDS3 SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAPLAR

Sınav bugün gerçekleştiği için henüz sınav soru kitapçığı yayınlanmadı.

YDS 3 SINAVI ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

Bugün sınava giren binlerce aday sosyal medya hesaplarından sınav ile ilgili bazı ipuçları verdi. Bazı kullanıcılar sınavın zor olduğunu bazı kullanıcılar ise kolay olduğunu söyledi. 
İşte o yorumlardan bazıları...

#Pazar pazar sabahın erken saatinde uyanıp iki saat yol gidersin niye sınava yatırdığın para yanmasın diye #yds her ilde yapın artık şu sınavı lütfen.

Uyuyabilecegim tek pazar günümü yds sınavı icin harciyorum.
Sabah yds sınavı var hiç çalışmadım hiç bir iddiam yok ama 75 almam lazım çünkü şirket ekstra para veriyor

Mutlu pazarlar yarın yokum yds sınavı  var pazartesi gelirim hayranlarım gidip uyuyayım 

Yds sınavı nasıl bir anlatım bozukluğudur yarabbim. Sen bana mukayyet ol

Hayatımın ilk sayısal lotosuydu #YDS
şu tam sınavı bitiyor yaşasın kafasına girmişken paragraf akışını bozan cümleyi bulma soruları kadar hiç birşey canımı sıkmıyor #yds koyacaksın sona çeviriyi son dakikalar su gibi akacak ama yok.

Sınava öylesine girdim bakalım bi ne oluyormuş ne bitiyormuş diye Türkçe sınavı paragrafı gibi sorular gerçekten hiç şakası yokmuş arkadaşlar.

Bu #Pazar #YDS sınavı vardı.Bu soruları hazırlayanlar çözebiliyor mu acaba.

Bu sene 3. Yapılan #YDS sınavı değilde sanki sağlık Yökdile girmiş gibi hissediyorum resmen Beyniiim, kendimi sınavdan çıkınca İngilizce konuşacakmış gibi hissedenler