Kemal Kılıçdaroğlu 'Yeliz'in Meclis'te olması akp adına bile büyük ayıptır'

Kemal Kılıçdaroğlu 'Yeliz'in Meclis'te olması akp adına bile büyük ayıptır'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında AKP’li milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın zamlar karşısında CHP'yi suçlamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'AKP adına bile büyük ayıptır’ dedi.

‘Yeliz’ lakaplı AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın yüksek faturalardan ve zamlardan CHP’yi sorumlu tutmasını da değerlendirdi.

Kar yağışı nedeniyle Isparta''da günlerce elektrik kesintisi yaşandığını hatırlatan CHP Genel Başkanı, bakanın 4 gün sonra Isparta''ya sorunu çözmek için değil ''helallik istemek için'' gittiğini söyledi. "Bunun bir sorumlusu var" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeliz dediğimiz arkadaş bunun sorumlusunu buldu. ''Bunun sorumlusu CHP''dir'' dedi. Allah bunlara akıl fikir versin. Akıllarını oynatmışlar. Ne söyleceklerini bilmiyorlar. Sadece bir şeyi öğrenmişler. Ne olursa olsun CHP''yi kötüleyeceksin. Bunu yaptığı zaman siyaset yaptığını sanıyor. Burada bulunması bile ciddi bir ayıptır. AK Parti adına bile ciddi bir ayıptır. O kadar akıldan yoksun insanlar parlamentodaysa, bu parlamentonun itibarı her yerde tartışılır”

İlgili Haberler