Yeni Akit yazarı Yılmaz'ın sözleri büyük tepki topladı

Yeni Akit yazarı Yılmaz'ın sözleri büyük tepki topladı
Bugünkü köşe yazısında 3. havalimanında yaşanan olayları kaleme alan hükümete yakın Akit yazarı Mehtap Yılmaz, işçilerle ilgili çok ağır ifadeler kullandı. Yılmaz, işçilerden "İt" şeklinde bahsetti.

Yeni Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz, bugünkü köşe yazısında 3. Havalimanı'nda yaşananları yazdı.

Asgari taleplerinin karşılanması için eylem yapan ve gözaltına alınan 3. havalimanı işçileri hakkında “Bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!” ifadelerini kullanan Yılmaz, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Mehtap Yılmaz'ın köşe yazısından bazı bölümler şöyle:

Senelerdir süren 3. Havalimanı inşaatı çalışanları, tam da açılışa beş kala bitlendiyse… Tahtakuruları yiyip bitirdiyse… Burada bir çapanoğlu değil, pek çok çapanoğlu aramak lazım!
Hele bir de HDP-PKK işin içine girdiyse… CHP’nin “her evden bir oy HDP’ye” diyerek meclise taşıdığı HDP… İşte orada duracaksın arkadaş!

Bu işte bir tezeklik arayacaksın! Şayet bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!

Madem kaşınıyorlar! 

Madem “kaşı beniii, kaşı beniii” diye debeleniyorlar!

Madem bitlendik diye kuduruyorlar!

Birilerinin bu itlerin kafasındaki bitleri ayıklayıp içeri tıkması lazım!

Yok, benim yetkim bu itlerin bitleriyle sözcüklerle mücadele etmek! Yetkim olsa bu itlerin bitlerini tek tek ayıklar, ezerim…
Bu itleri kaşındıran tahtakurularını zevkle ezerim ama yetkim yok…

Devlet ne güne duruyor?

Hadi bakalım!

İlgili Haberler