Abdülkerim Bardakcı sınıfta kaldı, Taylan yine çıldırttı!

Abdülkerim Bardakcı sınıfta kaldı, Taylan yine çıldırttı!
Galatasaray, Okan Buruk'la çıktığı ilk maçta Sturm Graz'a 2-1 yenilirken, yapılan hatalar saç baş yoldurdu.

Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk''la ilk maçına çıktı. Sarı kırmızılı takım, Avusturya''da Sturm Graz''la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Geçen sezon takımın en çok eleştirilen ismi Taylan Antalyalı, yine ilk 11''deydi. 70 dakika oyunda kaldı, yine bol hatayla oynadı. Sarı kırmızılı yönetimin henüz bu bölgeye transfer yapmaması büyük eleştiri konusu oldu.

Sarı kırmızılı takımda gözler yeni transfer Abdülkerim Bardakçı''daydı. Ancak Abdülkerim de bekleneni veremedi. Galatasaray''ın yediği ikinci golde inanılma bir hata yaptı, topu rakibine bırakarak adeta gol pası verdi.

Galatasaray''da milli takımlarda görev yaptıkları için yeni sezon hazırlıklarına geç katılan oyuncular maçta forma giymedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Fernando Muslera, Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Berkan Kutlu ve Mustafa Muhammed''in yanı sıra yeni transfer Kazımcan Karataş da maçın kadrosunda yer almadı.

Gurbetçi taraftarlar, Galatasaray''ın Sturm Graz ile oynadığı hazırlık maçına yoğun ilgi gösterdi.

Avusturya ve çevre ülkelerde yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka için Graz''a geldi. Merkür Arena''da kendilerine ayrılan tribünleri tamamen dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Karşılaşmayı 7 bin 562 biletli seyircinin takip ettiği açıklandı.

İlgili Haberler