Yeni Malatyasporlu Adem Büyük'ten iddialı açıklamalar

Yeni Malatyasporlu Adem Büyük'ten iddialı açıklamalar
Galatasaray’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan Âdem Büyük, sarı siyahlı takımın antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyük, rakiplerine korku veren bir takım olacaklarını söyledi.

Galatasaray’dan ayrılarak Yeni Malatyaspor ile anlaşan Adem Büyük, yeni takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Süper Lig'in 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sürdürdü.

Ülkelerinin milli takımlarına giden Christian Cueva, Issam Chebake, Youssouf Ndayishimiye, Jody Lukoki ve Teenage Hadebe, antrenmanda yer almadı.

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu Adem Büyük, Galatasaray'da güzel günlerinin geçtiğini hatırlatarak, Yeni Malatyaspor'a geri dönmenin güzel bir duygu olduğunu belirtti.

20201010-2-44768877-58791107-web.jpg

Adem, transfer sürecinin tamamlandığını ve uyum sürecinin devam ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Daha önce burada oynamamış, buranın havasını, kültürünü bilmeyen sporcular, yabancı futbolcular var. Onları en kısa sürede takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Bize çok fayda sağlayacaklar. Geçen sezonki kötü tabloyu yaşamamak için transferlere ihtiyacımız vardı. Sıkı bir çalışma dönemi geçirdiler.

Yeni Malatyaspor'u o eski güzel günlere döndürmek için var gücümüzle çalışacağız. Avrupa gören takımların yaşadığı genel sıkıntıyı bir daha yaşamamak istiyoruz. Milli takıma giden oyuncuların dönmesiyle Konyaspor maçından iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz.  

Şimdi ligde hedef koymak için henüz erken. Yeni bir takımız, adaptasyon sürecimiz devam ediyor. Uyum sürecini en kısa sürede atlatarak, 2-3 hafta sonra daha sağlam, gücünü gösteren rakiplerine korku veren bir Yeni Malatyaspor olacağız. Bunun içinde çok sıkı çalışacağız."