Yeni normalleşme böyle olacak: Restoranlara korona modeli

Yeni normalleşme böyle olacak: Restoranlara korona modeli
Virüs salgınının ardından restoran ve kafeler alınan alınan tedbirler kapsamında geçici bir süreyle kapatılırken, Hollanda’da yer alan bir restoranın hizmeti “dünyada yeni trend olabilir” dedirtti.

Korona virüs salgınının ardından restoran ve kafeler geçici olarak kapanırken,  Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir restoran ise, korona virüs günlerine özgü bir fikirle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Restoranların önündeki kaldırımlara sadece iki kişinin oturabileceği, tek masalı camdan kabinler kuruldu. Garson kabine girmeden servis yapıyor. Amsterdam'daki bu yeni trendin korona virüs günlerinde dünyaya yayılması bekleniyor.

Uluslararası haber ajansı Reuters'in fotoğraflarını abonelerine servis ettiği habere göre, ETEN isimli restoranda garsonlar eldiven ve maske takarak hizmet veriyor.

Garsonlar gelen müşterilere hizmet verirken, cam kabinlerin içerisine girmiyor ve şarap servisini bile kabinin dışından servis ediyor. Restoranın yeni uygulamasını oda arkadaşıyla birlikte ilk deneyen isimlerden olan Janita Vermuelen, "Gerçekten çok keyifli, yemekler çok leziz, garsonlar çok nazik ve ortak keyifli" sözleriyle duygularını dile getirdi. Amsterdam'daki restoranın başlattığı ve tüm dünyada trend olması beklendiği belirtiliyor.

hmp4izc3be-gxrxqkewrna.jpgvckc8k5gw02a4ntu8ckslw.jpgxwlqyeh7o0uoniyrp0hgmw.jpgucumhwkqpuipyu6klijurw.jpg