Yeni öneriler yeni yüzler

Geçenlerde Orhan ağabey aradı, bana yeni işler önerdi. Mesela eski programların durumunu sordu daha doğrusu sunucu ve yapımcıların durumunu. Gerçekten değerli fikirlerdi. Mesela Pelin Çift'ten bahsetti. Birlikte çalıştığımız SKYTÜRK zamanından söz etti. Grubun bahçesindeki yavru kedileri ne hale getirdiğine değinmeyeceğim. Bugün geldiği nokta ortada. Dini yapımlardan, '3'te 3 Tarih'e geçişteki başarısı takdirlik.

Yok olanlar

Bir de kendilerini imha edenler var. Sözlerim asıl bunlara; Hülya Avşar ortada. Hâlâ baldır bacak döneminden kalma bir çift renkli gözlerin arşivlerden alınıp ısıtılmasıyla idare ediliyor.

Birkaç gün önce Lerzan Mutlu'da Nurseli İdiz'i fark etmesem aklıma gelmeyecek idi.

1960 doğumlu yani benden 14 yaş küçük ama görüntüsü ikiz doğum yapmış gibi.

Kopyacı kız

Bir de konuk alacaklarından önce soru istenmesi var. Böylece "ne kadar bilgili olduğunu"nun ispatı peşindeler. Şuna inansınlar ki, bacaklarına kopya yazan kız öğrencileri andırıyorlar. Bunlar için isim vermeyeceğim. Onlar kendilerini iyi bilirler...

Kendine güvenenler

10 Kasım Türkiye'de tek gerçek banka olduğunu ispatladı. İŞ BANKASI...

Bir de holding; KOÇ GRUBU...

Bunları görüp de bazı devlet yönetenler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyebildiler. Mecburiyetten mi? Yoksa daha fazla antipatik olmaktan kurtulmak mı istiyorlar.

Sözlerim asıl bunlara.

Sonunda gerçeği görüp; "82 yıl önce, hayata veda etmiş bir dâhinin" bugün bile onları nasıl etkilediğini kabullendikleri için...

 

'Demir Yumruk'

Dağlık Karabağ'ın Ermenilerden kurtarılışı Türk güçlerinin ortak yapımı. Aliyev'in müthiş stratejisinin sonucudur.

44 gün süren harekât, Azerbaycan ordusunun gücünü tüm dünyaya ispat etti,

9 maddelik teslimiyet anlaşması, Türkiye ile Azerbaycan'ın kara yoluyla bağlantısını da sağlamış oldu.

Nahçıvan ile Azerbaycan arasında kurulacak koridor, Türkiye'nin jeopolitik etkisini artıracak.

 

Seve seve imzaladı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan tarafının kendi isteğiyle değil Azerbaycan'ın 'demir yumruğu' nedeniyle imza attığını söyledi.

Teslim belgesini imzaladıktan sonra Paşinyan'ın şu sözlerini hatırlayın; "çaresiz kaldım."

Resmî sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "01.00'da Rusya ve Azerbaycan Cumhurbaşkanları ile Karabağ savaşının sona ermesi için bir açıklama imzaladım. Yayınlanan açıklamanın metni benim ve halkımız için inanılmaz derecede acı verici" diyen Paşinyan'ı zor günler beklemekte...

 

Ve bizimkiler

Beklenmeyen 6.6'lık sarsıntı, yüzlerce ölümle binlerce yaralı Ege'den. Onları da ihmal etmiyoruz. Tanıdığım arkadaş ve dostların biri de Yaşar Usluer. O da bu olayı zarar görmeden atlatanlardan.

İzmir'den Antalya'ya kadar bütün tanıdıklarım, çok şükür sağ salim.

Bereket ne evleri hasar gördü ne kendilerinde bir şey var.

Hepsine geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.

 

ÖZEL TEŞEKKÜR

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu gibi bir bakana sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Fatih'te yaptırıp vatandaşın hizmetine sunduğu kapalı yüzme havuzu, Sivas'a olimpik yüzme havuzu en önemli icraatlarından sadece ikisi... Bir de Avrupa'nın en modern statlarına, en kaliteli tesislerine sahip olmamızdaki başarısı inkâr edilemez.

 

GÜNÜN SÖZÜ

 

Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz. ATATÜRK

 

Yazarın Diğer Yazıları