Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'dan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a hakaret

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'dan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a hakaret
Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın, İstanbul'da katıldığı bir programda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a isim vermeden hakaret ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul’un AKP’li Esenler Belediyesi’nin düzenlediği bir sempozyumunda konuşan iktidara yakın Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a isim vermeden hakaret etti.

Eğitim sistemine ilişkin eleştirilerde bulunan Kaplan "Burası batılılar tarafından işgal edilmedi ama acayip şekilde içeriden ele geçirildi" dedi.

Sözlerinin devamında "Bakanın birisi konuşuyor. Geri zekâlı mı nedir?" diyerek hakarette bulunan Yeni Şafak yazarı sözlerine şöyle devam ediyor:

"Okul öncesi eğitim zorunlu olacak. Yeter benim çocuğu aldın 4+4+4 eğitimle zorunlu yaptın. Çocuğumu aldın ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede anne babasına, ülkesine, insanına düşman yaptın, yabancılaştırdın. O yetmedi cinsel sapık yaptın, eşcinsel yaptın, uyuşturucu manyağı yaptın, bilmem ne manyağı yaptın, batının iğrenç kültürlerinin kölesi yaptın. Ben böyle bir eğitim sistemi istemiyorum."

İlgili Haberler