Yeniçağ, manşetiyle zamlarla bunalan vatandaşın hislerine tercüman oldu

Yeniçağ, manşetiyle zamlarla bunalan vatandaşın hislerine tercüman oldu
Erdoğan'ın, 'Doğal gaz ve elektrikte en alt seviyede artışla devlet fedakârlık yaptı' açıklamasına rağmen gelen yüksek faturalar vatandaşı çarptı. Konut ve işyerlerinin yükünü daha da ağırlaştıran faturalar, önümüzdeki süreçte diğer fiyatlara da yansıyacak.

"ZAMLARIN GERİ ALINMASI İÇİN GEREKİRSE DAVA DA AÇACAĞIZ"

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Aziz Koçal, zamların geri alınması için kampanya başlatıp, dava açacaklarını belirterek şöyle konuştu: Son artışlarla maaşlarımız eridi. Hiç olmazsa kış aylarında zamların enerji faturalarına yansıtılmaması yönünde bir karar alınması gerektiğini düşünüyoruz.

"BÖYLE GİDERSE VATANDAŞLAR MUM STOKLAMAYA BAŞLASIN"

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Başkanı Bülent Deniz de, "Zamlar işyerlerinin kapanmasına sebep olacak. Bir esnaf lokantasına 8 bin lira fatura gelmiş ve ''kapatacağım'' diyor. Üretim ve imalat yapan küçük esnafın hali de perişan. Böyle giderse insanlar mum stoklamaya başlasın" ifadesini kullandı.

"SAĞLIK SORUNLARIMIZ ARTACAK İNSANLAR CANINI KAYBEDECEK"

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Başkanı Deniz Öner ise zamların dikkat çekmeyen yan etkisine dikkati çekti. Öner, "Evde su ve elektrik sarf etmesi gereken diyaliz hastaları var. Tasarruf yapacağız derken birçok insan sağlık sorunlarında hayatını kaybedecek" değerlendirmesinde bulundu.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin bugünkü birinci sayfası:

İlgili Haberler