Yeniçağ Meral Akşener'in flaş çağrısını manşete taşıdı

Yeniçağ Meral Akşener'in flaş çağrısını manşete taşıdı
Türkiye'nin dört bir yanına gerçekleştirdiği ziyaretlerle siyasetin gündemini belirleyen İYİ Parti lideri Akşener'in son durağı Mersin oldu. Erdemli'de esnafın dertlerini dinleyen Akşener, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Ayak basmadık il ve ilçe bırakmayan İYİ Parti lideri Akşener, "Oturduğu koltuktan mangalda kül bırakmıyor" dediği Erdoğan''ı Erdemli''de vatandaşa böyle şikâyet etti. Akşener, "Oy istemiyoruz, dert dinliyoruz, sizi dinlemeyeni oyunuzla cezalandırın" dedi

KADİM MİLLETİN GERÇEKLERİYLE YÜZLEŞMENİN VAKTİ GELMİŞTİR

İktidara, "Milletin gerçekleriyle yüzleşin" çağrısı yapan Akşener, Türkiye''nin huzura, adalete, liyakate ihtiyacı olduğunu vurguladı. Akşener, ''''Gezilerimde partimi övmüyorum. Esnafın sorun ve taleplerini dinliyorum. Bunları da Meclis''te dile getiriyorum. Milletin sesi duyuluncaya kadar gezeceğim. Soruların bitmesi için haksızlığın, hukuksuzluğun sona ermesi lazım" ifadesini kullandı.

ÇOCUKLARINIZ EVDE OTURURKEN 11 MAAŞLI DANIŞMANLAR ARTTI

Gezilerinde, 92 puan alıp mülakatta elenmiş, 58 puanla işe alınmış insanlar gördüğünü belirten Meral Akşener, "Sizin çocuklarınız evde otururken 10-11 maaş alan danışmaların varlığı hak değildir; haramdır, kul hakkıdır. Bunların konuşulmaması için bizi birbirimizle dövüştürmeye kalktılar. Ben iki yıldır buna ''hayır'' diyorum. Esnafımız ülkenin ve ekonominin bel kemiğidir" dedi.

BÖYLE DEVAM EDERSE 100 KG LİMONA 1 ÇUVAL GÜBRE ALAMAZ

Erdemli''deki bir üreticinin "10 kilo limon, 1 kilo mazot; 100 kilo limon 1 çuval gübre" sözlerini aktaran Genel Başkan Meral Akşener, "Soruyorum, bu hak mıdır? Bu insanları açlığa mahkum etmek hak mıdır? Bölünmeye devam edersek, sizin gerçek derdinizin konuşulmasını engelleyenlerin yolundan yürürsek işte 100 kilo limonla bir süre sonra 1 çuval gübre alamazsınız" diye ekledi.

İşte Yeniçağ’ın bugünkü birinci sayfası:

İlgili Haberler