Yeniçağ'dan flaş seçim manşeti

Yeniçağ'dan flaş seçim manşeti
Erdoğan iktidarının iflas eden ekonomi politikalarıyla her geçen günün, bir öncekini aratır hale geldiğini söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Türkiye bu kafayla daha fazla yönetilemez, Bay Kriz ve ucube sistemini daha fazla taşıyamaz" dedi.

"AZ KALDI, GİDECEKLER"

Er ya da geç sandığın milletin önüne geleceğini vurgulayan Meral Akşener, "Onlar elbette, seçimi 2023''e bırakmak için ellerinden geleni yapacak. Kendilerine göre yasa değiştirip, kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışacak. Varsın kaçmaya çalışsınlar. Az kaldı." diye konuştu.

"12 AYDA BELA BİTECEK"

Türkiye''nin çözülemeyecek hiç bir sorunu olmadığını kaydeden Akşener şunları söyledi: "Sandık geldiğinde, milletimiz İYİ Parti diyecek. Biz iktidara geleceğiz ve enflasyon canavarını da, faiz belasını da, en geç 12 ay içerisinde çözeceğiz. Hiç merak etmeyin."

EMEKLİYİ MUTLU EDECEK ÖLÇÜDE BİR ARTIŞ OLMALI

Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin ekonomik kriterlere uygun artırılması için iktidara çağrı yapan Akşener, "Güncelleme Dolar bazında yapıldığında 3 bin 700 lira, TÜFE''ye göre yapıldığında ise 2860 lira emeklilerimize emekli ikramiyesi verilmesi gerekiyor" dedi.

BU YÜZÜĞÜN SAHİBİ NEREDE?

Erdoğan''ın siyasete başlarken, "İşte bütün servetim bu yüzük" sözünü gündeme taşıyan Akşener, "Kocasının kendisine taktığı yüzgörümlüğü bileziği dava adı altında verenler, maaşından para ayıranlar, çocuğunun harçlığından keserek yardım edenler bu yüzüğün sahibi nerede görüyor musunuz?" diye sordu

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler