Yıldırım'dan Bahçeli'ye mitil yanıtı

Yıldırım'dan Bahçeli'ye mitil yanıtı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Mitili İstanbul'a attık" sözlerine yanıt veren Binali Yıldırım, "Bahçeli, mitili İstanbul'a atmıştır ama üzerinde oturmuyor." yanıtını verdi.

AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu ile dün gerçekleştirdikleri canlı yayın sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayın için "Söyleyeceklerimizi söyledik, söyleyemediklerimiz de oldu" diyen Yıldırım, Devlet Bahçeli'nin "Mitili İstanbul'a attık" sözlerine de yanıt verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile dün yapılan ortak yayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"MİTİLİN ÜZERİNDE OTURMUYOR"

Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İstanbul’daki çalışmalarına ilişkin sorular üzerine de “Sayın Bahçeli mitili İstanbul'a atmıştır. Ama mitilin üzerinde oturmuyor. Dolaşıyor, çalışıyor. Ülkücü kardeşlerim ben inanıyorum ki gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hemşehri gruplarıyla görüşüyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaman zaman o programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok” dedi.