Yıldız isimden flaş açıklama! Geri dönüyorum

Yıldız isimden flaş açıklama! Geri dönüyorum
Galatasaray'ın devre arasında Ajax'a kiraladığı Ryan Babel; Hollanda Ligi ekibinde geçirdiği kötü dönemi anlatırken, sarı kırmızılılara döneceğini söyledi ve milli takım hakkında da görüş bildirdi.

Hollanda basınına konuşan Ryan Babel, başarısız geçen Ajax macerasıyla ilgili, "Benim için ilk birkaç hafta alışma meselesiydi. Eğer takım iyi bir halde değilse, bu daha zor oluyor. Sonra tabii ki eleştiriliyorsunuz" dedi.

33 yaşındaki tecrübeli kanat, eleştirilerin abartıldığını söyleyerek, "Uzun bir yol kat ettim. Yaptığım belirli kariyer seçimleri nedeniyle medya beni tamamen silmişti.'

'Eğer geri dönüyor ve milli takıma seçiliyorsanız, bu harika bir şey" diye görüş bildirdi.

Süper Lig'in bitimiyle Galatasaray'a döneceğini söyleyen ve hedefini 1 yıl ertelenen EURO 2020'e gitmek olarak belirleyen Hollandalı futbolcu, "EURO 2020'nin ertelenmesi benim açımdan hayal kırıklığı oldu."

'Galatasaray'a dönüyorum. Gelecek yıl Avrupa Şampiyonası'nda olacağımdan şahsen eminim. Sadece 1 yıl daha kaldı ve milli takımın bir parçası olmak istediğimi göstereceğim" ifadesini kullandı.

Babel'in performansı 

Sezon başında geldiği Galatasaray'da sezonun ilk yarısında toplam 20 resmi maça çıkan Babel, 5 gol 1 asistle oynadı.Tecrübeli futbolcu devre arasında kiralandığı Ajax'ta ise 9 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol 1 asist yaptı.

Babel'in Galatasaray ile 31 Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.